Halaman Permainan Komputer Affendi - Halaman Pelawat


Letakkan Alamat Halaman Anda Di Sini

Tajuk Halaman :

Alamat :

Penerangan Ringkas Halaman..

Halaman Para Pelawat

Mari Belajar Bahasa Jepun
Tutorial asas bahasa jepun. Cara menulis dalam bahasa jepun.

Ringtone lagu2 inggeris dan melayu
Laman ini memuatkan nada dering terbaru samaada inggeris atau melayu

Zil's Domain
Halaman Peribadi Zil Kamal

Forum IT dan Tutorial
Laman perbincangan IT paling teknikal di Malaysia.

Koleksi Risalah Islam
Gerbang koleksi risalah Islam. Elcom System ke arah peneraju IT zon Kamunting dan Taiping.

Geng FIVEB
Aktiviti ahli yang menarik,gambar2 ahli turut tersiar dalam aktiviti yang di jalankan

Muzik Dunia
Pengetahuan ilmiah berkaitan dengan muzik dan teknologi.

YPM Online System
Mengenai community YPM kuantan Kolej Yayasan Pelajaran Mara Kuantan

Belajar Pasang PC anda Sendiri
Jimatkan duit anda dengan belajar memasang pc sendiri.

Bilik Borak #kampung di IrCQ [ /server irc.icq.com 6667 ]
Selamat Datang Ke Laman Web #kampung mRIC 9.1 [ /server irc.icq.com 6667] IrCQnet!

Buku Panduan Pasang PC
Belajar Cara memasang komputer sendiri

Himpunan Javascript
Koleksi javascript di dalam laman berbahasa melayu

Local Web Scene News
Local web scene news updates

Web Man Ultra Flash
Your source to the world of web design.

PELANGI2
Berkongsi pengalaman dengan kami pelajar tua UPSI

Mozaks World of Entertainment
Dapatkan games, software, movie dan boleh dengar music dan tengok music video online...

Story of Us II
Sebuah laman peribadi memuatkan pengetahuan tentang dunia dan akhirat insyaAllah... check-it out

Panduan Membina Laman Web Dinamik
Jom sertai komuniti kami untuk belajar membina halaman web yg dinamik(berdatabase) PHP+MySQL

My2Bit.Com
Halaman yang menarik dan sesuai untuk anak2 kecil anda mengenal ABC , nombor ,bentuk dan sebagainya.

Luahan Rasa
A simple life for a simple person.

Malaysian Economy HomePage
Beberapa artikel mengenai keadaan ekonomi dan pengaliran wang di Malaysia.

Komputer Sale and Service
Menjual/Service/Upgrade komputer, Netwoking dan banyak lagi semuanya dengan bayaran yang berpatutan. (Kami hanya part time aje... berminat hubungi kami segera)

Halaman Web Peribadi
Website peribadi Naniee. Ade link, Pic

Bina Jadual Waktu Sekolah
Cara membina Jadual Waktu Persekolahan menggunakan program SSS.

Pasang Pc anda sendiri(bukan aspati)
Laman ini untuk mempelajari cara-cara memasang pc anda sendiri dan seterusnya membeli bukunya.

Web Master Melayu
Sebuah ruangan untuk para webmaster mendapatkan maklumat dan bertukar pendapat.

Bukan Sekadar Internet Sahaja
Haris sendiri pun pening dengan Internet ni. Jadi nilah luahan perasaan tentangnya. (Link sepatutnya)

Cybermelayu - Laman Khas Untuk Generasi Terkini
Lelaman ini direka khas & padat dengan informasi, berita-berita hiburan, pendidikan, hobi dan banyak lagi.....sesuai dengan tema lelaman khas untuk generasi terkini!

Aku Amy Budak Twintech
citer tentang aku, family, kengkawan.. ade lirik lagu.. tentang kolej aku > L&G Twintech Institute ngan UTM... best..best.. dan best!!

Hadirah.Net
Selamat Datang Ke Laman Web Nurul Hadirah. Semoga Aki/Tok/Uncle/Auntie terhibur....

AkUBoDo.com
Kumpul semua programmer dan peminat programming

Mitec Homepage
Khidmat menjual dan membaiki komputer serta perisian-perisian berteraskan keperluan tempatan.

Tutorial C++
Nicname menerangkan kepada anda mengenai C++,MFC dan sebagainya..

E-mediadeveloper.com
Flash - Developer migration to electronic media
(..very impressive)

Sains Tahun 4
Tajuk: Sifat Fizikal Haiwan dan Ciri-cirinya

Laman Digital aizam d' aim
Kata orang kalau nak kod C kat sini....
(..Apa lagi yang ditunggu , sila lihat apa yang ada.. .)

Bincang.Net
Bincang dulu baru tahu
(..halaman yang menarik dan sentiasa dikemaskinikan dengan perkara2 terbaru. Saya rekomenkan anda mendaftar dengan halaman ini.)

Klik disini untuk halaman pelawat seterusnya.

Make your own free website on Tripod.com