Halaman Permainan Komputer Affendi - Halaman Pelawat


Letakkan Alamat Halaman Anda Di Sini

Tajuk Halaman :

Alamat :

Penerangan Ringkas Halaman..

Halaman Para Pelawat

Kolej Sains Pendidikan Islam Negeri Terengganu
Laman Web rasmi Kolej Sains Pendidikan Islam Negeri Terengganu, sebuah sekolah menengah agama kerajaan negeri Terengganu.

Alaweeyah In Memories
Halaman Web Rasmi Pelajar Dan X-Pelajar Alaweeyah (SMKAA) . [A Must Visit Website!!]

Laman Personal Epie
Takde ape yang best sangat.
(..yang bestnya dia lahir di hospital of Besut.)

Variasari.Cjb.Net
Marilah kita jadikan variasari.cjb.net sebagai tempat pengumpulan karya , artikel ,maklumat berbahasa Malaysia, hantarkan karya atau artikel anda.

Plaza Kite
Permasalahan Windows, Pustaka PC, Info mirc 32, Belajar Gitar, HTML dan lain-lain.
(..pastikan anda akan melawat halaman ini)

Malaysian Soccer Online
Latest results and updates on Malaysian Soccer
(...telah dianugerahkan halaman terbaik oleh banyak tempat dan pernah diulas dalam CNET Malaysia. Thanks for visited..)

Jabatan Hal Ehwal Pelajar Mptb
Laman HEP MPTB. Aku pensyarah terkemuka

UKMA
interesting!!!
(...banyak link menarik dari halaman ini)

Amran's World
Just a simple, nice homepage....
(...cuba cari mesej ni.."What I Want is What I've Got")

Laman Web Mohd Ikram
laman web yang tak seberapa...
( ...menurut kata pengirimnya , not me..OK)

Sifoo Design
Tutorial grafik (Photoshop, Illustrator, Flash) dalam bahasa MELAYU
(...4 kali saya amati rekabentuk karyanya.??)

Network
Halaman Stom akan menerangkan kepada anda mengenai networks...
(..bab ni yg paling saya blank)

Jelah.Com
Komuniti Internet Masa Kini
( ...boleh tanya soalan , pasti ada yang menjawabnya)

dogil online
linux, windows, internet, networking, pc, hardware & software, melayu, masai, malaysia, tips & trik, affiliates, webmaster, webdesign, e-commerce, e-dagang,
(..Sayang..dia tak dapat register membername 'dogil'..??)

Pix Master
The Creative Eye
(...Page Flash pertama yg saya lihat..kagum)

hammerHEAD car team
Laman pasukan kereta hammerHEAD. ahli dari pelbagai negeri.
(..pakai kereta buruk je ni, tunggulah..)

Zikri Baby Website
Laman budak kecik je..... kalau tak penah tengok mari le tengok..... aku tak paksa.....
(Eh..betul ke ni? Canggih)

Laman Web Saya
Laman peribadi saya
(...Ada gambar dengan makwe peribadinya ..)

Lanun Sdn Bhd
Terdapat pelbagai kemudahan khusus untuk webmaster. Semuanya percuma.. apa lagi.. jomlah kesana...
(...Penulisannya Plain Malay.. Good)

Hazman Halid
Hazman Halid,Consultant Programmer,Ford Motor Company,Dearborn,MI 48126, USA.
(...Pakar C++ , penasihat anda untuk menaikkan semangat , meredakan perasaan , motivasi dan pengendali forum yg rasional..)

Keris EMAS Software
Kumpulan pelajar yang berminat membuat 'games' dan perisian. Free Download.
(..baik hubungi sekarang sebelum mereka menjadi Gold Cris Software..)

Firdaus PhP
Koleksi fail midi peribadi..
(...Saya meminati muzik)

Halaman Yati Mustapa
Halaman Yati Mustapa pelajar Sains Komputer UM.
(..jumpa untuk beli game dan source code..emmm)

Make your own free website on Tripod.com