Affendi - Pendapat dan Komen
Halaman Permainan Komputer Affendi - Pendapat Dan Komen

Pendapat , Idea , Komen dan sebagainya.


Disini terdapat beberapa mesej yang pernah saya terima. Terima kasih.

Zharfan Mazli
Hi...kita nih sama2 minat programming. Bleh cita tak? apps ape yg u minat buat? Lauguage ape u teror?...age?location?your game...very2 kreatif....sure banyak idea nih....

Parrye
You've done a good job really...i'm kinda attached to your game. Such a brilliant bloke!!!:)Regards; -Faizah Elis-Terima kasih

Siti Nurhaliza
Asslamaualaikun.... timekasih la yek sebab hantar e-mail.kat saya nanti kalau ada lagi permainan yang best hantar lagi la yek ok la takat nie jer le,,,babay...

Nurmazani daud
hello affendi... congatulations..cause dapat menghasilkan beberapa games..i mean some of them are so fun to play...saya suka games (Linggo) anyway tujuan saya e-mail awak nie cause saya ingin tahu...bagaimana kah saya ingin mendapat kan games yang asal ini(linggo) saya berminat untuk mendapat kan yang asal... dan masaalah nyer..saya sekarang berada di luar negeri (ottawa, canada) so saya nak tahu macam mana untuk saya dapat kan permainan asal tersebut..thanks

Hazman Halid
Tahniah di atas program game ini. Saya sendiri merupakan seorang programmer Visual C++ di Amerika Syarikat, dan saya tahu bahawa memprogramkan game ini merupakan sesuatu yang amat mencabar.Saya menunjukkan program sdr kepada kawan-kawan sekerja saya di sini (yang membuat ASP dan JavaScript), dan mereka juga bersetuju bahawa program ini bukan mudah untuk dibuat.Sekali lagi saya ucapkan tahniah dan pandai-pandailah menggunakan bakat yang ada.Hazman Halid Consultant Programmer Ford Motor Company Dearborn MI 48126, USA http://members.tripod.com/haz2000

Merah
A very telented young man. good luck in your future. malaysia needs more of your kind!-merah, multimedia designer/programmer.birmingham. uk.

Irwan Abd
Satu kekuatan semulajadi dan tahniah di atas keberhasilan anda mencipta ruangan ini

Shahida Sulaiman
Affendi... I dah tengok game yg lain. mmg u are talented!

Mito7
Bagus la kao punya web ni

Shaiful
Halaman ini bagus laaa.ianya menguji minda saya dan kalau ada permainan baru beritahu .teruskan permainan ini.

Uuha
What a lucky boy yu' re beh main yu nyer games buat lagi games yg lobih mencabar yek kaki main games.....hehehehe and slalu-slalulah hantar games yer....babai

Budakdegil
http://degil.virtualave.net - halaman web saya tak ler se kewl halaman website nie.. tuh pasal saya nak korang sumer kasi surf tengok halaman web saya and kasi komen serta tunjjuk ajar.. agar boleh saya perbaiki lagie halaman tuhhh

SToM
Tabik tabik..aku memang respek kat kau fendi..kagum aku tengok apa yang kau dah hasilkan :)All the best!

Guild Master
Saya amat menggemari perisian berbahasa melayu dengan harapan dapat membagunkan beberapa perisian sendiri. Di harap dapat menyertai komuniti Melayu Guild dihttp://www.topsitelists.com/bestsites/melayu/topsites.html

Wan Ikhmal aszraf
Emailkan laman ni dalam email saya bolehtak ? bcz i berminat sangat

Gonit Kodumat
Seronoklah kamu punya permainan.kalau boleh tolong bagi banyak-banyak ok...kita ni cuma pandai main game saja ...

Hang Jebat
Sungguh baguih laaaaa......pandai edia hang no

Ima
Best jugak game u yeh

Ana
Tak ada game lain yang baru lagi ke...

Razlan Ruzaini
Tolong hantar games yg bagus melalui email ok.. i nak simpan dalam hard disk..satu perkara cam mane nak simpan dalam hard disk.. tolong bagi tau sikit cik affendy. Assalamulaikum..

Sariah Md Senan
I sesangat marah dengan u punye kosa kata & lingo......kalau u nak buat permainan, buatlah betul-betul......mana boleh main cuba-cuba.....ini dah nak menang, tetiba tak bleh nak continue.....apahal pulak....kalau nak lawan betul-betul, cuba u e-mel kat I game yang real....kita tengok sapa lagi terror....jumpa lagi....itupun kalau u berani....ha..ha..ha

Shiela
Best la awak punye games

Gonit
Bagaimana saya hendak bermain semua permainaan didalam net kerana bermain semua permainaan hanya merosakaan mood sahaja sekiranya kita berulang alik untuk memulakan permainaan ini....bagi pihak penguna saya memohon supaya diperbaiki lagi.

Eita
Hi!! Salam perkenalan. I really like all your games. Do mail to me if you have any new games. Keep up the good work and the qualities too. Bye!!!

Haslinda Abdul Rahman
A"kum.... best arr....main kosa kata tu!

Azmim
Assalamualakum...hai sedara, saye sangat memuji sedara dalam membuat permainan game versi baru ini. Ape kate kalau sedara menambahlkan lagi koleksi permainan ini seperti chess, sahiba,linggo dan sebagainya. ape pendapat sedara?

Najhan
Permainan ini susah juga tapi mencabar minda.Saya tak faham juga cara bermainnya.

Rahidah Abdul Razak
Dear Mr Fendi, Is there any flaw with your program or you just cannot accept score more that 2 hundred something? I'm not sure. It's fun to play the games really. But it's not enough. It's not fairrrrrrrrrr..... Hahahahahaha

Mutallib
Terima kasih kerana melawat halaman saya. Halaman anda amat menarik , syabas.

King9x
Wow..terrer jugak ko dlm programming ni yee dan ada kreative idea.Seronok gak main game ko ni.. Keep up the good work..

Geng Aspati
Apa kata hang CD kan application hang tu...

Ahmad Fariz Hanapiah
Saya suka layout website anda...sungguh menarik dan kreatif!

Naby
Canggih website kau ni fendi...kalau boleh turun2 ler sikit ilmu tu....banyak dapat pahala tu...TQ.

Zubaidah Bte Erang
Hi, i would like to congratulate you for creating a very exiting game of kosa kata. Is it really you who wrote the program? Excellence le you....

Wiszboyz
Tahniah diatas kejayaan anda mencipta game dari perisian baru iaitu VB, saya saekarang sedang belajar mengenai VB. Apa yang sedara lakukan itu terhadap VB memang saya hargai tapi saya memerlukan kod-kodnya sebagai rujukan. Sekian Terima Kasih..Wiszboyz.

Basir hussein
Saya rasa apa yang saudara buat ni adalah best . saya harap saudara dapat membuat lagi yang lain .contoh permainan sukan . apa yang saudara buat ni memang memudahkan penggemar permainan.juga membina minda.jika ada lagi permainan lain dapatlah saudara memberitahu saya .sekian terima kasih.

Yusaidy
Affendi, saya cadangkan supaya homepage saudara ini dimuatkan satu fungsi untuk memperkenalkan homepage ini kpd kenalan lain....Yus.

Khatijah
Assalamualaikum warahmatullah...I brought up this concern, bukan ape... I'm also a computer programmer di Bank Negara ni. Kebetulan memang menggunakan Vb as tools to develop computer system. Jadi, tau la jugak rasa perit bila ndak develop sesuatu program. Jadi jika program yg dibuat, tetiba boleh dicopy begitu saja... its not fair. But I think.... there's should be a way to control that. Might be u can work on that.I sebenarnya rasa respek juga pada anda, which from different field (engineering) but can do well in computer programming. Anyway teruskanla usaha anda tu.

Ellis
Dear affendi,Saya Ellis.Saya telah mendapat Lingo bahasa melayu melalui e-mail dari rakan. I find it interesting and it sure gets me out of my boredom sometimes. Tetapi, saya cuma nak tanya...kenapa cepat sangat game over?....lepas tu kami kena restart the program. This isnt a trial version, is it?.....takkan kena beli kat kedai kut...Apa kata u upgrade game ni...jangan bagi game over langsung sampai kami sendiri terminate. OK lah..Saya saja je nak bagi pandangan since I enjoy word games very much. Terima kasih.....Thank you.....Ellis.

Muhamad Hanis
Kenapa tak bagi games free dihalaman yang lain semuanya free bukan macam ni kena bayar. sapa nak main u punya game.

ArMyName
Program Ko Aku Dah Debug Jadi Lagi Gempak ko buat kuar la .....Setakat ko buat program cam baik ko buat linux punya os ko sendiri lepas tu ko bagi kat ko punya orang˛ p/s:kira ok la tu anak melayu semangat! hhehehheheheeheheheh nanti aku send aku punya program bagi kat ko

Anuar
Tahniah buat anda yang berjaya menaikan martabat bangsa melayu di persada dunia IT..saya seorang guru di Subang Jaya amat meminati bidang internet dan IT...bolehkah saudara nyatakan bagaimanakah caranya saya untuk mendapatkan permainan saudara full version...tolong respon!!

Anuar Hj Omar
Syabas orang muda ini yang kita cari,teruskan usaha mu ciptakan mainan yang membuka minda Melayu/muslim untuk zaman IT ini ,berjemaah dalam segala urusan insyaallah mendapat berkat dan betulkan niat anda kearah perjuangan IT Islam sejati,Wallahhuaklam.

Norina Andang
Hi Affendi...Saya kagum dengan ciptaan anda, 'LINGO VERSI MELAYU' Benar ciptaan anda,saya tak pasti. Tapi harap2 itulah yg sebenar...Kalau benar... Saya sebagai bangsa melayu yg serumpun dengan anda merasa berbangga dengan satu lagi "improvement" bangsa melayu...Malaysia Boleh...Melayu Boleh...

Justin
Hey how u make this website?JavaScript or ... ??

Mohd Hafizal
Apa khabar semua? Mari kita cipta GAME buatan Malaysia!Kalau anda INTEREST sangat, datanglah ke laman web saya di... Http://www.geocities.com/mohdhafizal/

Fara
U punye game best. i cadang kan u buat seberape banyak game hantar la kpd email aku ........

Sukim99
Saya cadangkan lebih baik buat lapan huruf kerana lebih mencabar

Azlan
A;kum...saya bangga dengan awak..terima kasih kerana membuat lingo melayu..teruskan menghasilkan perisian yang lebih hebat..

Man
Assalamualaikum....Best jugak ler ko punye games....tak ada game baru ke? Tak ade application ke....mcm utility ke... game tembak˛ ke... Ok tu saje.. wassalam..

Asiregar
Hai kenapa mahal sangat..game hang bukan best sgr

Erish martin
Baguihhhhh...teruskan usaha anda

Gaban_z
Ko buat game ape ha maca best sangat je, tapi jangan bagga sangat nanti hundung kembang besar sagat.

Mesej seterusnya - klik disini.

Nama :
Alamat Email:

Mesej:

Kembali semula ke Halaman Utama

Make your own free website on Tripod.com