Affendi - Pendapat dan Komen
Halaman Permainan Komputer Affendi - Komen dan Pendapat

Pendapat , Idea , Komen dan sebagainya.


..Sambungan dari halaman pendapat.

Gaban_z
Ko buat game ape ha maca best sangat je, tapi jangan bagga sangat nanti hundung kembang besar sagat.

Intercooler
Saudara, saya telah mencuba beberapa permainan percubaan anda dan amat berpuashati dengannya.Teruskan usaha anda ...Syabas..Sesuatu akan menyusul kemudian...Tungguuu...

Wangwin
Best le game tu... apa kata u rekodkan user.. nanti boleh kita lawan siapa yang paling top...bye .http://www.wangwin.4t.com

Ana dan Talib
Tahniah kerana telah berjaya menggembirakan aku dan awek aku....JUST FOR YOU!!!!!!!......SEE YOU AGAIN.!!!!

Lib Mam 2001
Aku kagum sangat dengan kau.aku harap engkau dapat buat game yg. lebih best,syok,dan yg tidak memboringkan aku dan peminat kau yg lain. Game sukan lagi bagus.Aku tabik hormat engkau kerana pandai mencipta game.SEE YOU AGAIN....

Shahril
Asskum.. actually u are good in programing but try to use 3d or 2d is better to make the games real. i want to know u more please email me ok.

Zulkiflee b. Malik
Terima kasih kepada anda atas sumbangan permainan yang mempunyai ciri-ciri percambahan pemikiran kanak-kanak maupun orang dewasa. segala apa tercetus dari ilham saudara amat berharga bagi melahirkan budaya berfikir di kalangan peminat permainan komputer dan saya harap anda akan meneruskan lagi kerjaya saudara demi melahirkan bangsa yang berinovasi, kreatif dan berwawasan. terima kasih

Shahrir Bin Samsuri
Terimakasih kerana saudara menyediakan homepage ini. saya telah mencuba semua permainan dan merasakan ianya amat sesuai untuk kanak-kanak terutama dalam menambahkan pengtahuan dan menjana fikiran mereka. harap saudara dapat menyediakan permainan yang lebih mencabar minda. terima kasih sekalai lagi saya ucapkan. wassalam

Ahmad
Saya amat menyokong dengan laman web dalam bahasa melayu dan berbangga.Tingkatkan lagi usaha memartabatkan bahasa kita dalam apa jua perkara.

Codila
Tahniah,kerana berjaya mencipta pelbagai permainan di ruang ini.cuma saya nak tahu kenapa permainan lingo terlalu sedikit.ialah boleh main game ni 3 kali saja...

Dieganah
Fendi saya harap kau lah pencetus programmer pada masa hadapan dan aku nak berguru dengan kau.

Wani
Aku memang cemburulah kat kau nih.Memanglah kau nih terrorrrrrrrrrrrrrrrr betullllllllllllllll. AKU MEMANG TABIK KAU BETUL

Rosie
Fandi, bestlah game awak tu. Tahniah. kalau ada game lain tu e-mail dengan saya ya.

Denis Albert
Memang anda anda adalah pejuang yang patut di kagumi namun adakah anda sedar bahawa disebalik perjuangan anda itu ada juga yang akan merasa iri hati???

Danial
Ape lah bagilah kita satugame yang best ke kita pun nak main juga game dalam komputer dah berapa kali kita juba tetapi tak dapat juga .Boleh sakit kan kepala jugala bagi game mintak lah dapat main game yang baru-baru ni . Bukan game masa budak kecil .Sekarang kan dah ade game yang baru iaitu caunter straik tak tahulah ejaan nya netul ke tidak.

Saft Zerro
Laman web yang saudara cipta ini tidak menepati citarasa penguna kerana permainan yang disediakan tidak memuaskan banyak pihak terutamanya saya ,saya harap saudara akan membuat permainan yang ada class seperti COUNTER STRIKE dan game yang popular masakini supaya orang lain tak jemu .

Hafiz
Apahal best sangat games ko ha.boleh buat game lain tak,pastu hantar kat email ini boleh.bye.

Khairi
Tahniah buat u!!.Laman yang yang u bina amat unik . Apakah program yang u gunakan. Kalau boleh ingin sekali saya berkongsi ilmu dengan u.

Dayana 88
Saya nak katakan disini yang game awak memang best punye!teruskan usaha anda,semoga maju jaya .......

Faizal Ayop
Syabas, permainan linggo anda amat mencabar. saya turut menggunakannya dalam pelajaran bahasa malaysia dan saya dapati ia sungguh berkesan bagi murid yang hendak menguasai kosa kata. tahniah diucapakn dan doa saya agar fendi membuat sesuatu yang lebih bermakna pd masa akan datang.

Noraini
Syabas kerana dapat mencipta laman web anda semoga anda teruskan kerjaya ini.

Shikin & Dhaniah
wah........baguslah cara saudara mencipta permainan ni!! walau apa-apa pun permainan yg saudara bina tetap best!!!

Mesej seterusnya - klik disini.

Nama :
Alamat Email:

Mesej:

Kembali semula ke Halaman Utama

Make your own free website on Tripod.com