Affendi - No Akaun
Halaman Permainan Komputer Affendi - Pindahan Wang

Pengiriman Wang melalui Pindahan ATM Maybank

Pengiriman wang boleh dilakukan melalui pindahan wang di kaunter ATM (Automated Teller Machine). Ia boleh dipindahkan ke:-
Akaun : Maybank
No Akaun : 112183183268
Nama pemegang akaun :Khairul Affendi bin Aidin.

Maybank2u.com

Atau bagi sesiapa yang telah mendaftar dengan maybank2u.com , anda boleh terus melakukan pindahan wang ke akaun ketiga melalui internet. No akaun saya seperti yang tertera diatas. Sila klik disini - www.maybank2u.com.
Sekiranya anda membuat pindahan menerusi Maybank2u, pihak maybank2u akan terus menghantar email kekotak email saya memberitahu mengenai pindahan wang yang telah anda lakukan.

Jika anda mempunyai akaun simpanan di Maybank tetapi belum mendaftar untuk berurusan melalui internet sila lihat penerangan ringkas bagaimana untuk mendaftar.

Masukan Tunai di Bank

Anda juga boleh memasukkan wang terus ke akaun melalui kaunter dibank dengan mengisi slip deposit/simpanan yang disediakan. Ia mungkin mengambil masa untuk menunggu giliran sekiranya orang ramai.Jika anda ingin mengetahui cara-cara memasukkan wang dikaunter Maybank sila klik disini.

Untuk memudahkan

Sila isi kotak kosong dibawah dan klik pada OK setelah ruangan dipenuhkan. Yang sebenarnya ruangan kotak dibawah ini adalah untuk memudahkan anda membuat pesanan. Segala butiran yang diisi dibawah ini akan dihantar ke email saya, oleh itu saya akan mengetahui mana satu permainan yang perlu dihantar kepada anda. Bagaimana pun anda juga boleh terus email kepada saya sekiranya tidak berpuas hati dengan cara penghantaran pesanan seperti dibawah ni.

Nama Anda :

Alamat Email Anda :

Tarikh Pindahan Wang Melalui ATM Akan Dilakukan :

Masa Pindahan Wang Melalui ATM Akan Dilakukan :

Tandakan permainan yg dikehendaki:

Lingo Melayu 6 Abjad  - RM 6.00
Susunan Segi  - RM 6.00
Tetris Nombor  - RM 6.00
Kosa Kata 7 Abjad  - RM 6.00
Congak & Jawab  - RM 6.00
Atur Gambar  - RM 6.00
5 Padanan Abjad  - RM 6.00
Congkak Digit  - RM 6.00
pakar21  - RM 6.00

Jumlah Wang Yang Akan Dipindahkan :

Wang Perlu Dipindahkan ke Akaun :
112183183268 (Maybank)

Setelah kiriman diterima

Setelah saya menerima butir-butir yang diperlukan diatas ,semakan akan dibuat pada baki akaun simpanan saya untuk memastikan samaada anda telah melakukan pindahan wang seperti yang dijanjikan.

Setelah kiriman wang diterima, permainan-permainan yang dikehendaki akan dihantar kekotak email anda.
Pastikan email anda dapat menerima (menyokong) penghantaran menerusi sisipan fail (Attachment) seperti Hotmail.

Kiriman disket ke rumah anda.

Jika anda mahu permainan asal dihantar dalam bentuk disket ke alamat rumah anda, tambahan RM 2.00 diperlukan.Ini untuk harga disket dan bayaran pos berdaftar. Bagaimana pun saya harap anda dapat menghantar email terlebih dahulu dan berbincang mengenainya. Saya hanya hendak memastikan kedua-dua pihak berpuas hati.Untuk penerangan yang lebih terperinci sila klik disini

No Akaun RHB Bank
Anda juga boleh membuat pindahan atau masukan wang di menerusi RHB Bank.
Sila klik disini.

Make your own free website on Tripod.com